Nieuwe Disney Illuminations pre-show met Disney schurken in Disneyland Paris


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Het Halloween seizoen in Disneyland Paris is opnieuw begonnen met een grote parade, decoratie, ontmoetingen met Disney figuren en om de dag goed af te sluiten is er ook een gloednieuwe Disney Illuminations pre-show met de Disney Villains.

“Bij het vallen van de avond, hebben de Disney Villains nog een laatste betoverende verrassing voor de gasten in petto: Nightfall with Disney Villains, die zal plaatsvinden voor Disney D-Light – de succesvolle preshow van het 30ste verjaardag van Disneyland Paris met een drone-display en Disney Illuminations. Hun sluwe plan zal bestaan uit de schaduw komen en tijdelijk het Kasteel van Doornroosje overnemen, tijdens een dansende fonteinenshow gecombineerd met projecties.”

PixieDust.be
Disney Illuminations

Disneyland Paris Disney Halloween Festival

De Disney Schurken zijn er weer en dit jaar zijn ze geniepiger en brutaler dan ooit! Bereid je voor op een verschrikkeleuke sfeer van betoverende ontmoetingen, spooktaculaire attracties en een heksenhoed vol schrikbarende verrassingen.


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com