Nieuwe luchtfoto’s van Disneyland Paris

Op Twitter zijn enkele nieuwe luchtfoto’s opgedoken van Disneyland Paris tijdens deze sluitingsperiode. Laten we ze even van dichterbij bekijken en bespreken wat ons opvalt. (foto’s: @Bieresnparks)PixieDust.be

Op de eerste foto zien we de grote parking van Disneyland Paris. Op deze parking zijn ze een tijdje geleden begonnen met het plaatsen van zonnepanelen waaronder je binnenkort je auto kan parkeren en waardoor hij zo beter beschermd is. 11 rijen zijn al geïnstalleerd bij het nemen van deze foto en ze zijn begonnen aan de 12de rij.


PixieDust.be

Het midden van het Disneyland Park. Hier zien we het kasteel, of beter gezegd we zien het kasteel niet meer, want het staat helemaal in de stelling voor een zeer grote renovatie. Grote delen van de geprinte doek rond de stellingen werd ook al opgehangen. In Frontierland kan je de Mark Twain zien, die nog altijd wacht op een renovatie, terwijl de Moly Brown hoogstwaarschijnlijk in het overdekte dock geparkeerd staat.PixieDust.be

Een foto met een groot gedeelte van het Walt Disney Studios Park. Veel details zijn er niet op te zien, wel zie je het gedeelte waar later een meer zal worden aangelegd als deel van de uitbreiding van het park.

PixieDust.be

Een andere mooie foto van het Disneyland Paris waar we opnieuw het Kasteel in renovatie zien en de geprinte doek aan de achterkant en zijkanten. Je kan ook zien dat het volledig gebied aan de voorkant van het Annual Pass bureau achter de schuttingen zit, daar zijn ze nog volop aan het werk. We zien ook dat de attractie Orbitron in Discoveryland volledig verdwenen is. De fontein van Small World ging ook vervangen worden maar hier zien we nog geen werkzaamheden of veranderingen.


Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com