Nieuwe ontbijt mogelijkheden in Disneyland Paris

De nieuwe ontbijtmogelijkheden vanaf 30 maart 2017 in Disneyland Paris


Een ontbijt in het hart van het Disneyland Park, in het gezelschap van de Disney figuren, om de dag te beginnen: het zal binnenkort mogelijk zijn voor onze bezoekers.


PixieDust.beMeer flexibiliteit, een meer gevarieerd aanbod, het is met dit in het achterhoofd dat het aanbod van het ontbijt van Disneyland Paris gaat veranderen vanaf 30 maart. Een ontbijt zal niet langer worden opgenomen in het pakket een verblijf van de Disney Hotels. Deze evolutie is een onderdeel van de aanpak om meer keuze aan de bezoekers te bieden op het gebied van inhoud en stijl van het ontbijt, maar ook om het probleem van de wachttijden in de hotels op te lossen tijdens het ontbijt. Deze nieuwe strategie zal ook de interactie tussen Cast Members en bezoekers verbeteren.


Bezoekers hebben ook meer keuze in de eetzaal en kunnen genieten van het ontbijt in het Disneyland Park. Studies tonen aan dat dit nieuwe aanbod er voor zorgen dat de wachttijd aanzienlijk zal verminderen voor het ontbijt voor de bezoekers van de hotels.
Gasten die niet vooraf een ontbijt geboekt hebben krijgen de kans om het nog ter plaatse te doen in elk Disney Hotel (op basis van beschikbaarheid).
Let op: ontbijt is inbegrepen in Disney Hotels Suites en Executive Floor Packages (Golden Forest Lounge of Kompas Club, bijvoorbeeld).


PixieDust.be
Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com