Nieuwe outfits voor de vernieuwde attracties in Disneyland Paris

Vernieuwde attracties brengen nieuwe emoties en nieuwe kostuums met zich mee voor de Cast Members. Als de attracties Star Wars The Adventure Continuous en HyperSpace Mountain: Rebel Mission open gaan krijgen de Cast Members die er werken volledig nieuwe kostuums die passen in het verhaal van de attracties.


Vanaf 26 maart, gaan de Cast Members de eerste gasten verwelkomen bij de vernieuwde Star Tours attractie in hun splinternieuwe outfits. Hun design is futuristisch en modern, maar blijft sober. Enkele weken later krijgen ook de Cast Members bij HyperSpace Mountain nieuwe kostuums.


De “Creative Costume teams” hebben samengewerkt met “Park Operations”, Walt Disney Imagineering in Frankrijk en in de USA om deze nieuwe kostuums te ontwerpen, wat gevraagd werd door het US team. Het idee was om een tijdloze stijl te krijgen met een space thema rekeninghouders met het comfort van de Cast Members.


 One thought on “Nieuwe outfits voor de vernieuwde attracties in Disneyland Paris

  1. wel jammer dat hiermee het algemene thema van Discoveryland, waarbij alle cm’s dezelfde outfit dragen, vaarwel wordt gezegd

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com