Nieuwe PanoraMagique ballon in Disney Village


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

PanoraMagique krijgt een nieuwe ballon. PanoraMagique biedt 30 passagiers, afhankelijk van de weersomstandigheden , de kans om te genieten van een vlucht van 6 minuten met een uniek 360°-uitzicht op Disneyland Parijs, soms wel 20 km lang! Deze ervaring is mogelijk dankzij de enorme ballon met een diameter van 23 meter (hoog als een gebouw van 8 verdiepingen) die 6.200 kubieke meter helium bevat. Dankzij helium, dat lichter is dan lucht, kan de ballon tot 30 passagiers tegelijk optillen.

De nieuwe ballon is niet meer zo kleurrijk als de vorige is nu vooral in het blauw en wit. De personages zijn wel vaak dezelfde, telkens personages die kunnen vliegen zoals Tinker Bell en Buzz Lightyear. Je kan de installatie van de nieuwe ballon ook volgens op de website van PanoraMagique via hun live webcam.

PanoraMagique
PanoraMagique


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com