Autopia back open in soft-opening after more than 1 year closed for refurbishment (🇳🇱/🇬🇧)

🇬🇧 Autopia was open today for the first time in more than a year. Currently the attraction was still in soft-opening and only open to Cast Members. The attraction will officially be open again for all guests of the Disneyland Park from Saturday.

In the queue line, which has been entirely repainted, 700 square meters have been refurbished, the kilometer of neon lights has been completely renewed and part of the queue line has been redesigned. Wi-Fi spots were also installed.

At boarding stations, the floor has been completely redone with a non-slip material that will retain better colors. The 2.4 kilometers of tracks have been redone with more than 6,000 cubic meters of new cast concrete, the lighting around the edges have been changed by LED lighting and light effects will return with improved rendering thanks to new technologies !

Decorative signs along the route have also been rehabilitated and some areas have been reforested. Behind the scenes, an additional maintenance area was built in the attraction’s garage.


🇳🇱 Autopia was vandaag voor het eerst in meer dan een jaar open. Momenteel was de attractie nog steeds in soft-opening en alleen open voor Cast Members. De attractie is vanaf zaterdag weer officieel geopend voor alle gasten van het Disneyland Park.

In de wachtrij, die volledig opnieuw is geverfd, zijn 700 vierkante meter opgeknapt, een kilometer neonlichten is volledig vernieuwd en een deel van de wachtrij is opnieuw ontworpen. Er zijn ook wifi-spots geïnstalleerd.

Bij de instapplaatsen is de vloer volledig vernieuwd met een anti-slip dat beter kleuren behoudt. De 2,4 kilometer aan sporen zijn vernieuwd met meer dan 6000 kubieke meter nieuw gegoten beton, de verlichting langs de randen is gewijzigd door LED-verlichting en lichteffecten zullen terugkeren met verbeterde weergave dankzij nieuwe technologieën!

Decoratieve borden langs de route zijn ook gerenoveerd en sommige gebieden zijn opnieuw bebost. Achter de schermen werd een extra onderhoudsruimte gebouwd in de garage van de attractie.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com