Magie komt met een prijs

De nieuwe entertainment is nog maar net toegevoegd aan The Lucky Nugget Saloon in Frontierland en de prijzen gaan al de hoogte in. The Lucky Nugget Saloon was al iets duurder dan het doorsnee fastfood restaurant aangezien er hier tafelbediening is en ook frisdrank a volenté.

Nu kreeg het restaurant alweer een update met fantastische nieuwe entertainment waardoor het restaurant terug helemaal heropleeft. Jammer genoeg gaan ook de prijzen onmiddellijk weer de hoogte in. Bij ieder menu werd 3 euro toegevoegd.

Het is altijd leuk als er nieuwigheden worden toegevoegd in het Disneyland Park hoe groot of klein ze ook zijn, jammer dat je dit ook onmiddellijk en rechtstreeks in je portemonnee moet voelen.

2 thoughts on “Magie komt met een prijs

  1. Gaat de prijs ook omlaag op momenten dat er geen entertainment is?
    Zal helaas wel niet 🙁

  2. Helaas niet natuurlijk Ronald. Gelukkig is er wel bijna de hele dag constant entertainment, toch wel een unieke ervaring. Geen enkel restaurant biedt zoiets, dus ik vind het wel goed. Het Saloon herleeft weer volledig zoals het altijd al had moeten zijn. En die prijsstijging gaan we snel vergeten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com