No Annual Pass discount anymore at Fuente Del Oro in Frontierland

ℹ️ Translate this article in another language? Click on the flags in the left corner below !

Enkele weken terug ging het restaurant Fuente Del Oro in Frontierland terug open, maar niet helemaal zoals het vroeger was. Het volledig aanbod werd veranderd. Je kan er nu geen volledige maaltijden meer krijgen maar wel allerhande kleine snacks en drankjes. Door deze aanpassingen werd Fuente Del Oro ook veranderd van restaurant naar bar, zodat het voor de gasten duidelijker is dat je hier niet meer terecht kan voor een volledige maaltijd.

Maar met de verandering van restaurant naar bar komt er nog een veel grotere verandering, namelijk het verdwijnen van de korting voor jaarpashouders van Disneyland Paris. In Disneyland Paris wordt er namelijk nooit korting gegeven in een bar, dat is zo in de bars van de Disney Hotels en ook in de bar Victoria’s in Main Street USA waar deze manier van werken al een hele tijd gebruikt wordt.

Toen het restaurant net terug open was kon je wel nog snel van je korting genieten en kreeg je alleen geen korting op het bestellen van Margarita’s die alcohol bevatten, maar fans hebben gemeld dat dit nu van toepassing is op het volledige assortiment.

Nieuwe Menu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Chinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianJapaneseSpanish
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com