Rond de wereld reizen niet nodig in Disneyland Paris!

PixieDust.be


Ter gelegenheid van de heropening lanceert Disneyland Parijs een online verzameling gratis reisgidsen (alleen in het Frans) om de vier uithoeken van de wereld te verkennen … tijdens een verblijf in Disneyland Park en Walt Disney Studios Park!

De VS, India, Australië en zelfs een sterrenstelsel ver, ver weg, wie had gedacht dat je de typische sfeer van al deze bestemmingen in slechts een weekend en een paar kilometer van Parijs zou kunnen opsnuiven? Voor alle globetrotters in hart en nieren, en ter gelegenheid van de heropening, publiceert Disneyland Parijs een online verzameling van 4 reisgidsen die bedoeld zijn om haar gasten een unieke ervaring te bieden. Deze themagidsen zijn leuk, leerzaam en toegankelijk voor iedereen en bieden unieke toegang tot de meest onbekende details van de Disney-parken. Volg de gids!

http://www.disneylandparis.com/fr-fr/tour-du-monde

AMERIKA & OCEANIË
Deze gids biedt een echte XXL-expeditie. Vertrek naar de VS, waar bezoekers worden vervoerd naar de stad Marceline, Missouri, van waaruit Main Street USA zijn inspiratie haalt.
Walt Disney Studios Park biedt een glimp van Hollywood uit de jaren dertig, waaronder The Twilight Zone Tower of Terror.
Ga dan 200 jaar terug naar de verovering van het Amerikaanse Westen door Frontierland te bezoeken. Een mysterieuze berg, een radarstoomboot en een echte saloon bieden totale onderdompeling in het Verre Westen.

De reis gaat verder naar het Caribisch gebied om de beroemste piraat Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean te ontmoeten en gaat verder over zee langs de beroemde Oost-Australische stroom die bezoekers naar Crush’s Coaster brengt, een wervelend avontuur geïnspireerd op de Disney-Pixar-film Finding Nemo .

➡  Blader door de gids “Americas & Oceanië”

AZIË, AFRIKA & 1001 NACHTEN
Net als de Disney Studios met Tarzan of The Lion King, viert Disneyland Paris de schoonheid van Afrika. The Lion King: Rhythms of the Pridelands show zal deze zomer een comeback maken en de ervaring gaat verder in de restaurants en winkels van het park die wachten op ontdekkingsreizigers.

Ga dan naar India, waar bezoekers in de schoenen kunnen kruipen van de beroemdste archeoloog in Indiana Jones en de Temple of Peril. Eindelijk kunnen bezoekers een “hele nieuwe wereld” volledig ervaren in het hart van Agrabah, een stad geïnspireerd op de klassieke Disney Aladdin en de Tales of One Thousand and One Nights.

Blader door de gids “Azië, Afrika en 1001 nachten”

EUROPA
Walt Disney wordt sinds zijn kindertijd gedragen door Europese auteurs (Perrault, Grimm, Collodi …) en werd gedurende zijn hele carrière geïnspireerd door de landschappen van het oude continent. Zo geeft het kasteel van Doornroosje, het embleem van Disneyland Park, bepaalde details weer van de abdij van Mont Saint-Michel, de kastelen van de Loire en de Hospices de Beaune. Uit Frankrijk vinden we ook de Place de Rémy en Ratatouille: The Adventure, een waar eerbetoon aan de lichtstad.

Ga dan naar Groot-Brittannië in het hart van het fantasie- en droomachtige universum van Alice in Wonderland. Bezoekers kunnen paden kruisen met de Hartenkoningin in Alice’s Curious Labyrinth en hun niet-verjaardag vieren in de theekopjes van Mad Hatter. Eindelijk, in het gezelschap van Peter Pan, zullen bezoekers over de Big Ben vliegen voordat ze naar de volgende bestemming vertrekken.

Disneyland Parijs is ook geïnspireerd door Italië – omdat het in Fantasyland mogelijk is om Pinocchio te volgen tijdens zijn avonturen, voordat je de beroemde spaghetti van Lady and the Tramp proeft in de Pizzeria Belle Notte.

De rondreis door Europa eindigt in Duitsland, waar bezoekers kunnen genieten van een typische Apfelstrudel in Le Chalet de la Marionnette en de vele details kunnen bewonderen die La Chaumière des Sept Nains sieren, geïnspireerd door Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen.

Blader door de gids “Europa”

INTERGALACTISCHE AVONTUREN
Wil je de ervaring uitbreiden naar de verre uithoeken van de melkweg?
Baan je een weg naar Discoveryland, waar bezoekers plaatsnemen aan boord van grote ruimtevaartuigen om te proberen te streven naar de maan! In Star Wars Hyperspace Mountain, Star Tours: The Adventures Continue of Orbitron (Machines Volantes) is de onderdompeling compleet voordat je gaat genieten van een BB-8 burger in Café Hyperion of gaat winkelen in de Constellations-winkel.

Blader door de “Galactic Adventures” -gidsTranslate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com