No shows or parades announced for Halloween 2021 at Disneyland Paris

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.


Dit jaar zal het Halloween seizoen nog minder worden dan vorig jaar toen we dachten dat we eenmalige een “light” versie van het seizoen gingen krijgen, maar toch zijn we intussen een jaar later en zal er nog minder te beleven vallen in Disneyland Paris dan vorig jaar. Ik denk dat we dit jaar kunnen spreken over een leeg seizoen iets wat weinig extra bezoekers zal aantrekken. Het gaat niet zeer goed in Marne-La-Vallée en hopelijk kan het snel veranderen en krijgen we wel een Kerstseizoen met inhoud.

PixieDust.be

Wat is er dan wel te zien tijdens het Halloween seizoen hoor ik je afvragen, niet veel, ook al maakt Disneyland Paris er een gigantisch tekst van en promoten ze attractions als Phantom Manor en de Tower of Terror alsof die er alleen tijdens het Halloween seizoen zijn.

Het jaar van Maleficent
Geen woord over de prachtige Halloween floats die backstage staan te wachten om opnieuw in dienst genomen te worden, maar wel de draak uit Disney’s Stars On Parade (die ook nog altijd niet terug is) komt terug naar het Disneyland Park. Deze paradewagen is de allereerste wagen van de grote parade die sinds begin 2020 nog eens te zien is. Je kan ook Maleficent zelf kunnen zien aan de voet van Sleeping Beauty Castle.

Disney-schurken komen terug
Net zoals vorig jaar kan je naast enkele Disney Villains in het Disneyland Park ook opnieuw in the Studio Theater terecht om vanop afstand enkele Disney Villains te zien en selfies te kunnen nemen. Jammergenoeg moet zo’n fantastisch theater met veel special effects en technologieën weer dienst doen voor een character locatie met een zeer lange wachtrij. Het kan toch niet zo moeilijk zijn om hier toch een klein optreden te organiseren van de Villains met projectie waardoor ze de hele zaal kunnen transformeren en met een juist aantal gasten in het theater die toegestaan zijn door de overheid, aangezien ze ernaast in Studio-D wel een show spelen.

Decoraties, attracties en meer voor een perfecte Halloween
Gelukkig krijgt het park wel Halloween decoraties terug anders was er al helemaal niets, 330 pompoenen, 175 meter lichtslingers, 56 lantaarns, 40 vriendelijke geesten en talloze skeletten moeten daarvoor gebruikt. Om het programma op te vullen promoot Disneyland Paris ook attractie zoals Phantom Manor met zijn 60 Audio-Animatronics®, 50 speciale effecten en niet minder dan 400 decorstukken en Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park. Deze attracties hebben natuurlijk niets met het Halloween seizoen te maken en zijn er het hele jaar door.

Halloween shopping & food
Een Halloween winkelervaring en het aanbod aan eten en drinken staat op het Halloween programma omdat er voor het seizoen enkele kleine Halloween gethematiseerde snacks te verkrijgen gaan zijn, maar verwacht vooral niet te veel. En in enkele shops kan je ook wat merchandise vinden, enkele items zijn speciaal voor Halloween de rest zal worden aangevuld met merchandise dat je ook op andere tijdstippen kan kopen zoals items van A Nightmare Before Christmas en van de Disney Villains.

Nieuw dit jaar: Disney Hotels worden uitgedost in herfstkleuren om gasten te verwelkomen in een speciale Halloween-geïnspireerde sfeer. Decoraties, fotomomenten met Disney-personages en restaurants nemen deel aan het seizoen !

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com