Nog één week tot de heropening van Disneyland Paris, ben jij er klaar voor?

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Parijs gaat op 17 juni 2021 weer open, inclusief het Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club Hotel en Disney Village. Gasten kunnen genieten van must-see attracties, waaronder de gloednieuwe Cars ROAD TRIP, Selfie Spots met Disney-, Pixar-, Star Wars- en Marvel-personages, en genieten van eet- en winkelervaring die alleen Disney kan doen… en nog veel meer!Vanaf 17 juni kunnen gasten hun favoriete personages uit de Disney-, Pixar-, Star Wars- en Marvel-universums ontmoeten, dankzij de vele Selfie Spots. Zo zullen Star Wars legendes zoals Chewbacca, Kylo Ren en zijn Stormtroopers in het Videopolis-theater staan ​​voor een galactische ervaring. Bovendien zullen personages rechtstreeks uit Alice in Wonderland te zien zijn op de Cheshire Cat Train in Main Street, U.S.A. Een praalwagen die beroemde Disney-prinsessen verwelkomt, zal ook verrassingsoptredens maken in het Disneyland Park.

Het is het Wilde Westen voor Minnie en Goofy, gekleed in cowgirl- en cowboyoutfits voor hun Selfie Spot, op slechts een steenworp afstand van Big Thunder Mountain. In Adventureland zullen fans met veel plezier poseren met Chip ‘n’ Dale in de kostuums die ze droegen tijdens de show The Jungle Book Jive.

In het Walt Disney Studios Park zal Cruella verrassing optredens maken, net als Emile en Remy uit Ratatouille. De geliefde helden uit Frozen zijn ook terug op Animation Celebration. Bovendien staan ​​de Avengers klaar om met gasten op het podium van Studio Theater te poseren op de foto.New Experience: Cars ROAD TRIP

Nu de langverwachte transformatieperiode van het Walt Disney Studios Park is begonnen, wordt op 17 juni een nieuwe attractie gelanceerd. Cars ROAD TRIP, een reis geïnspireerd op Route 66, in de voetsporen van de helden uit Cars. Terwijl ze aan boord van een tram reizen, ontmoeten gasten Bliksem McQueen, Mater en vele anderen, terwijl ze genieten van de natuurlijke en wonderen van deze mythische route in het Amerikaanse Westen.


Buzz Lightyear Laser Blast opent opnieuw na renovatie:

Op 17 juni, na een jaar van verbouwingen, gaat een van de meest populaire attracties van de gasten, Buzz Lightyear Laser Blast, weer open in het Disneyland Park. Het is een spannend ruimteavontuur dat de epische strijd tussen Buzz Lightyear en de beruchte keizer Zurg tot leven brengt, die in april 2006 in Discoveryland opende. Dit is de grootste renovatie van de attractie sinds de opening, zowel aan de binnen- als buitenkant van het gebouw.


PixieDust.be

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel: opening 21 juni 2021

’s Werelds eerste hotel gewijd aan de kunst van Marvel wordt geopend op 21 juni 2021. Dit viersterrenhotel, bekend als Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, is slechts een korte wandeling (of gratis pendelrit) van beide Disney Parken. En is een eerbetoon aan de geboorteplaats van veel Marvel Super Helden en de artiesten die ze hebben gemaakt. Met meer dan 350 kunstwerken, variërend van strips tot films, gemaakt door meer dan 110 kunstenaars – waaronder ongeveer 50 exclusieve stukken – is het een van ’s werelds grootste collecties van Marvel-kunst die open is voor het publiek.🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com