Officiële update van de entertainment in Disneyland Paris

Disneyland Paris reageert voor het eerst op de annulatie van de Lion King Show en de Jungle Book Jive. Daarbij zeggen ze ook dat de opening van de Disney Junior Dream Factory opnieuw uitgesteld is. Veel details worden niet gedeeld, noch de reden van het verdwijnen van de entertainment, noch het feit of de shows dit jaar nog op een latere datum kunnen terugkomen. Meer details zouden op een later tijdstip gedeeld worden.

Dit de officiële verklaring:

Sinds onze heropening van 15 juli hebben we een bewuste benadering gekozen voor onze gefaseerde heropening. Het plan omvatte zowel openings- als sluitingen, van hotels en parkentertainment tot restaurants en winkels.

Sindsdien hebben we verschillende aanpassingen doorgevoerd in onze activiteiten om ons aan te passen aan de veranderende situatie, met name wijzigingen in de tijdlijn van de heropening van onze hotels, het entertainmentaanbod en de openingstijden van het park.

Op basis van een aantal overwegingen hebben we de beslissing genomen om de optredens van The Lion King: Rhythms of the Pride Lands-show en de Jungle Book Jive op “hold” te zetten. Daarnaast is ook de opening van Disney Junior Dream Factory, een nieuwe indoor familieshow die naar de Walt Disney Studios komt, uitgesteld. We kijken ernaar uit om binnenkort meer updates te delen over een openingsdatum. Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com