Officiële aankondiging van de 25ste verjaardag van Disneyland Paris !

Het is officieel: Disneyland Paris 25ste Verjaardag komt er aan in 2017 – Het is tijd om te schitteren

key-visual-dlp-25Disneyland Paris zal haar 25ste verjaardag starten vanaf 26 maart 2017.
Nieuwe ervaringen voor onze gasten met sensationele nieuwe attracties, een groots feest met de geliefde Disney figuren, een gloednieuwe parade en een adembenemende nieuwe avondshow, extra verrassingen en nog meer. Doe mee aan de viering met een veelheid aan nieuwe shows van ’s morgens tot’ s nachts, waar gasten zeker van versteld zullen staan! Een briljante jubileum buiten alle proporties wacht op u tijdens de 25ste verjaardag van Disneyland Parijs.


image004Te beginnen vanaf 26 maart 2017, zullen de gasten in Disneyland Park Star Tours: The Adventures Continue ervaren. De nieuwe attractie zal gasten meevoeren op een geheel nieuwe, actievolle intergalactische reis, alles in 3D. Gebasseerd op de Star Wars ™ films, zal Star Tours gasten naar verschillende Star Wars bestemmingen meenemen waar ze zullen omgaan met personages uit de hele Saga. Elke bestemming zal unieke verrassingen aanbieden via de werelden van Jakku, Hoth, Tatooine, de Death Star en nog veel meer! De gasten zullen in staat zijn om de attractie meerdere keren te beleven zonder te weten waar The Force zich zal brengen. En al wendingen in het verhaal gaan willekeurig zijn, zodat het leuk is voor de gasten om de attracties meerdere keren te doen.


image003De gasten zullen ook in staat zijn om zich bij de Rebel Alliance aan te sluiten als bestuurders van Star Wars Hyperspace Mountain (Disneyland Park). The Force zal sterk zijn met deze attractie, die raast door het Star Wars-sterrenstelsel, na de bochten van de TIE fighters en een intimiderende Star Destroyer.
Komt er ook aan in een spectaculaire stijl in 2017, de nieuwe parade “Disney Stars on Parade” in het Disneyland Park, waar de favoriete Disney sterren, samen met verbluffende nieuwe wagens, magie en geluk maken voor iedereen.


image002De gasten kunnen ook de nieuwe show – Mickey presenteert “Gelukkige Verjaardag Disneyland Paris” in Disneyland Park ontdekken, waar Mickey Mouse de viering zal beginnen met het samenstellen van zo veel mogelijk van zijn beroemde vrienden voor een groot jubileumfeest. Deze feestelijke show zal dagelijks plaatsvinden. Daarnaast gaan de fans van de Disney Prinsessen in staat zijn om enkele van hun meest geliefde prinsessen aan het werk te zien in de voorstelling “The Starlit Princess Waltz” bij de Royal Castle Stage (Disneyland Park).
Disney Illuminations


image005Tot slot, als de nacht valt, is er weer een nieuw spectaculaire evenement. Deze nieuwe show, met verblindende verlichting, projecties en adembenemende special effects, zal worden uitgevoerd door Mickey Mouse op Kasteel van Doornroosje (Disneyland Park). Het zal gasten meevoeren naar een plaats waar de verhalen van Disney’s The Little Mermaid, Frozen en de films van Disney’s Beauty and the Beast, Star Wars en Pirates of the Caribbean tot leven gaan komen.


image001Disneyland Paris 25th Anniversary – Het is tijd om te schitteren.Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com