Officiële informatie Star Wars Season of the Force

Nieuw! Ervaar de kracht van Star Wars met Season of the Force in Disneyland® Paris
Vervul van 14 januari tot en met 26 maart 2017 je opdracht in Star Wars, wanneer Season of the Force overheerst in het Walt Disney Studios® Park.
Zet je schrap voor de reis naar een ver sterrenstelsel, waar adembenemende shows vol speciale effecten en live personages uit Star Wars je meenemen naar de eeuwige strijd tussen licht en duisternis. Je moet kiezen tussen de Light of de Dark side. Denk goed na, want de angstaanjagende First Order wacht je op en de stormtroopers zijn op zoek naar rebellen. Dit is jouw kans om Star Wars te beleven in een levensecht intergalactisch decor.
May the Force be with you.
Nieuw! Star Wars: A Galaxy Far, Far Away
De Force is sterk in deze show
Vertrouw op je zintuigen en geniet van de energie van deze show vol actie! Live Star Wars Personages en speciale effecten brengen indrukwekkende staaltjes van de Force tot leven. Je ziet het met je eigen ogen!
Nieuw! First Order March
Aanschouw de kracht van First Order
Hou je adem in en zie met je eigen ogen hoe Captain Phasma en haar bataljon stormtroopers
hun indrukwekkende galactische krachten demonstreren.
Nieuw! Star Wars: A Galactic Celebration
De spectaculairste show in het sterrenstelsel
Herbeleef de beroemde scènes uit Star Wars in dit nooit eerdere geziene avondspektakel vol prachtige projecties, speciale effecten, muziek en live Star Wars Personages. Beleef de ene spannende scène na de andere alsof je meespeelt in de film!
Nieuw! Stormtroopers Patrol
Ben jij de rebel die ze zoeken?
Hou het hoofd koel, hou je papieren klaar en zorg voor een geloofwaardig verhaal, want de stormtroopers patrouilleren en zijn op zoek naar rebellen.


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com