Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel ★★★★

Kies voor een super stijlvol verblijf in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Dit luxueuze 4-sterrenhotel is volledig vernieuwd in een moderne New York sfeer en biedt uitmuntende services. In het hotel is bovendien de grootste collectie Marvel kunst ter wereld te bewonderen. Een waar meesterwerk in de stijl van Manhattan én Marvel.


GRAND OPENING Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel – 21 JUNI 2021


PixieDust.be

Relax in dit volledig vernieuwde viersterrenhotel en bewonder de machtigste collectie MARVEL kunst ter wereld. Het comfort en de uitmuntende services brengen je in de sfeer van Manhattan.


Meer dan een hotel…


PixieDust.be

Beleef een moment met Spider-Man

Zwaai naar binnen in één van de Marvel Hero Photo Stations en speel je heldenrol in een immersieve fotosessie! Reserveer vooraf een tijdslot via onze officiële app.

PixieDust.be

Neem een duik in de Metro Pool (zwembad) 

Verwarmd binnen- en buitenzwembad, een kinderbad en een bubbelbad, met de metro van New York als inspiratiebron. Geopend van 7 tot 22 uur (openingstijd onder voorbehoud van seizoensaanpassingen).

PixieDust.be

Teken je super stripheld

In de Marvel Design Studio kunnen je kleine helden hun creativiteit de vrije loop laten en leren om hun eigen MARVEL meesterwerk te maken.

PixieDust.be

Shop in de New York Boutique

Stap binnen in de New York Boutique en maak je keuze uit het ruime Superhelden assortiment, MARVEL collector’s items, hotel-souvenirs en dagelijkse benodigdheden.

PixieDust.be

Train en speel als een Avenger 

Verzamel je team voor een fitnesstraining in de Metro Health Club of train heldhaftig buiten in de Hero Training Zone, 24 uur per dag geopend (openingstijd onder voorbehoud van seizoensaanpassingen).

PixieDust.be

Relax in de sauna of de hamam

Alle helden komen hier tot rust na een dag vol avonturen. Alleen voor volwassenen, geopend van 7 tot 22 uur (openingstijd onder voorbehoud van seizoensaanpassingen).


De kosmopolitische smaken van New York

Proef het beste van de Big Apple met een vleugje MARVEL in onze elegante bars en restaurants.

Manhattan Restaurant

Traditionele Italiaanse keuken

PixieDust.be

Doe nieuwe krachten op in het moderne Manhattan Restaurant met heerlijke gerechten, uitmuntende service en een elegante sfeer onder een sublieme Asgardiaanse kroonluchter.

PixieDust.be

Downtown Restaurant

Internationale keuken, All-you-can-eat restaurant

PixieDust.be

Maak een culinaire rondreis door New York met Aziatische, Mediterrane en Amerikaanse specialiteiten (all-you-can-eat) in dit Art Deco restaurant met decoratie in de vorm van MARVEL strips.

PixieDust.be

Skyline Bar

Proef klassieke Amerikaanse cocktails

PixieDust.be

Bewonder het adembenemende uitzicht in de Skyline Bar met een heerlijke martini en Amerikaanse snacks. Hou je ogen open want misschien zoeft er een bekende Superheld voorbij!

PixieDust.be

PixieDust.be

Kamers met Manhattan-thema en MARVEL kunst

Droom comfortabel weg in een modern ingerichte kamer in de stijl van New York. Iedere kamer is voorzien van enkele MARVEL kunstwerken.

PixieDust.be

Tijdloze en verfijnde Superior kamers

Geniet van moderne kamers in Manhattan-stijl met portretten van de Marvel Superhelden. Upgrade je verblijf en kies voor een Superior kamer met uitzicht op de tuin, met een terras of zelfs een Superior Familiekamer (ook beschikbaar voor gasten met beperkte mobiliteit).

Bekijk alle kamertypes, de prijzen en de beschikbaarheid >

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com