Opening Shanghai Disney Resort live op Disney Channel

Nog slechts enkele dagen tot de opening van het nieuwste, zesde Disney-park: Shanghai Disney Resort. Op 16 juni is er een grote openingsceremonie met veel dans, muziek en characters.


Op donderdag 16 juni wordt Shanghai Disney Resort op feestelijke wijze geopend. Dat gebeurt met een Grand Opening-show met speciale acts waar veel dans en muziek bij te pas komt. De opening zal uiteraard ook bijgewoond worden door Bob Iger, CEO van The Walt Disney Company en meer dan 3000 genodigden.


De opening kan live gevolgd worden vanaf 20 uur op Disney Channel USA, Disney XD USA, Disney Junior USA en Freeform USA. Op Freeform USA wordt de show op 17 juni om 22 uur nogmaals uitgezonden.


Tijdens de show zal pianist Lang Lang samen met zangeres Sun Li een eigen versie van Let It Go van Frozen brengen. Het symfonisch orkest van Shanghai zal ook het nummer Ignite the Dreamer Within spelen, dat speciaal voor de opening gemaakt werd.


Ook in Disney’s California Adventure in het Disneyland Resort in Anaheim wordt stilgestaan bij de opening van het nieuwe resort. Er is extra entertainment en gasten zullen ook kunnen proeven van Chinese specialiteiten. Daarnaast zullen er in het hele resort buttons worden uitgedeeld.Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com