Openingsdatum van Avengers Campus in Disneyland Paris bekend gemaakt !

We hebben er heel lang moeten op wachten. Zelfs met een jaar uitstel, deels door de pandemie en deels door de trage constructie die deel uitmaakt van het DNA van Disneyland Paris, wist Disneyland Paris tot nu nog altijd niet goed wanneer ze eigenlijk Avengers Campus gingen openen.


Eerst waren er geruchten dat het eind juni kon worden of begin juli en dat er ook kans was dat het nieuwe gedeelte misschien ging openen met enkel de attracties en nog zonder restaurants aangezien er nog veel werk is om de restaurants klaar te krijgen. In de maand juni zijn er ook nog tal van jobbeurzen waar ze personeel zoeken om in Avengers Campus te gaan werken voor in de horeca. Maar na waarschijnlijk talloze vergaderingen met alle betrokken partijen is er dan toch besloten om Avengers Campus pas op 20 juli 2022 te openen en op die manier te wachten tot alles klaar is. Wat sowieso beter is voor de positiviteit van de reacties van de eerste bezoekers.


Nadat de aankondiging werd bekendgemaakt werden bij het parkreservatiesysteem inééns de twee geblokkeerde weken eind juni en begin juli opnieuw beschikbaar en waren het nu de dagen rond de nieuwe openingsdatum die onbeschikbaar werden gezet.


Afspraak dus vanaf 20 juli 2022 in het Walt Disney Studios Park voor Marvel’s Avengers Campus, het eerste nieuwe gedeelte van het grote Walt Disney Studios Park Expansion plan.


Avengers Campus


Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com