Opnieuw stroom en betalingsproblemen in Disneyland Paris

Foto: InsideDLPCastle


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Vanochtend waren er grote technische problemen in Disneyland Paris met verschillende attracties die iets later open gingen dan voorzien vanwege een stroomstoring. Hetzelfde moment was ook het wachttijdsysteem offline in de Disneyland Paris app en waren betalingen met de kaart in winkels en restaurants in het resort niet mogelijk door ICT problemen.

Bezoekers die vandaag de Disneyland Paris App opende kregen de melding dat het niet mogelijk was om de wachttijden te raadplegen in de app en gebruik te maken van Disney Premier Access. Bij de ingang van de attracties moesten medewerkers doormiddel van zelfgemaakte wachtborden op papiertjes bezoekers informeren over de wachttijden.

PixieDust.be

Tegelijkertijd was er ook een storing met het betalingssysteem in de winkels en restaurants, zo konden bezoekers enkel betalen met cash, waardoor er ellenlange rijen waren bij de geldautomaten in de Disney Parken.

Het is niet de eerste keer dat er problemen zijn met het betalingssysteem in het resort, daarom is het aangeraden om toch altijd voorzien te zijn van een kleinschalig bedrag cash. Stroomstoringen komen iets minder vaak voor maar toch was het enkele weken ook gebeurt in het Walt Disney Studios Park waarbij alle bezoekers in attracties (en restaurants) geëvacueerd moesten worden.


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com