Opnieuw winst voor Disneyland Paris na pandemie

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Nu de pandemie voorbij is en Disneyland Paris opnieuw open is met een volledige capaciteit gaan ook de cijfers opnieuw de goede richting uit. Voor het eerst sinds de pandemie heeft Disneyland Paris opnieuw een kwartaalwinst kunnen noteren.

Omzet en winst gestegen

Hun omzet is gestegen van 0,6 miljard euro naar 0,9 miljard euro in vergelijking met het eerste kwartaal van 2022. Dit kwartaal hebben ze een nettowinst van 0,1 miljard euro, vorig kwartaal was dit nog een verlies van 0,3 miljard. Er kan geen vergelijking gemaakt worden met de tweede kwartaal van vorig jaar aangezien Disneyland Paris toen nog gesloten was.

De gestegen inkomsten zijn vooral te wijten aan de gestegen bezetting van de Disney Hotels en verhoogde capaciteit en natuurlijk de 30ste verjaardag die zijn effect niet gemist heeft. De operationele kosten waren ook hoger door dit kwartaal door oa. shows die terug gekomen zijn.

De goede cijfers gaan waarschijnlijk aanhouden aangezien binnenkort het nieuwe Avengers Campus geopend zal worden in het Walt Disney Studios Park.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com