Pandora: World of Avatar opent dit weekend in Disney World

Morgen is het de eerste officiële dag dat “Pandora: the World of Avatar” open is voor alle gasten in Disney’s Animal Kingdom Park van Walt Disney World Resort Florida. Deze week was er al de officiële openingsceremonie voor pers (die ook online te volgen was) en er waren ook al soft openings voor de gasten die op dit moment het park bezochten.


“Pandora: the World of Avatar” is meer dan zomaar een nieuwe attractie. Het is een volledig nieuw deel in Disney’s Animal Kingdom met 2 verbluffende attracties. 1 familieattractie, iets wat dit park dringend nodig had, en 1 thrill attractie.


Disney verwacht een stormloop voor deze nieuwigheid, met wachttijden van enkele uren per attractie. Er werd reeds een extra busstation bijgebouwd aan de ingang van het park voor Disney bussen die gasten van de Disney hotels naar het park brengen.


Met Pandora: the World of Avatar is Disney’s Animal Kingdom inééns “the place to be” geworden in Walt Disney World Resort. Want naast Pandora werden er ook al enkele andere nieuwigheden toegevoegd zoals de avondshow “Rivers of Light”, een projectie op Tree of Life en avond straatanimatie.


Door de komst van Avatar is het park ook een stuk langer open. Er zijn Extra Magic Hours gepland voor ’s morgens EN ’s avonds op dezelfde dag. Het park is dus voor Disney hotelgasten geopend van 08u00 tot 01u00. En dat voor een park dat ooit lang geleden zijn deuren al sloot om 17u00.


 


PixieDust.be Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com