Parade float Disneyland Paris rijdt tegen stoep

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Elke dag kunnen bezoekers in Disneyland Paris genieten van Disney Stars on Parade in het Disneyland Park, de grote optocht verloopt bijna altijd zonder grote problemen behalve onlangs toen de Toy Story praalwagen de bocht miste en zeer dicht bij het publiek belande.

Het Disneyland Paris fan account “MonDisney” was ooggetuigen van het incident en deelde het met de wereld via TikTok, in de beschrijving liet de persoon weten dat er geen gewonden waren en kort erna de parade opnieuw kon hervat worden, zoals ook te zien in het filmpje op TikTok.

Disney is in de loop der jaren steeds strenger geworden op vlak van veiligheid tijdens shows en parades, ook omdat het al niet de eerste keer is dat er een aanrijding gebeurt tegen een stoep op de paraderoute.

@mondisney

Parade le char de Buzz rate le virage et fini dans le public ! ouf pas de blessé et la parade reprend après une petite marche arrière ! #toystory #buzzlightyear #buzz #accident #bug #starsonparade #disneylandparis

♬ son original – Mondisney

De beginjaren van parades in Disneyland Paris:

Heel in de beginjaren van Euro Disney (vroegere naam van Disneyland Paris) mochten bezoekers zelfs naar de parade kijken met de voeten op de straat.

PixieDust.be


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com