Park reservations for Annual Passes are now open for the month of October & November

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Het heeft lang geduurd en blijkbaar hebben we moeten wachten tot ze in Disneyland Paris terug waren van verlof voordat men de kalenders voor de parkreservaties voor mensen met een jaarpas online hebben gezet. Want vanaf vandaag kan je nu je parkreservaties maken voor dagen in oktober en november. De kalender loopt momenteel tot 30 november 2021. Let wel op, de max. van 3 parkreservaties loopt nog altijd, wat betekent als je reeds voor oktober of november enkele dagen reserveert dat je daardoor mogelijk de hele maand september niet meer kan gaan. Het hele reservatiesysteem blijft dus een grote probleem voor veel mensen.

Het is niet duidelijk als de capaciteit van de parken voor oktober en november ook hoger zijn dan nu, aangezien het nu voor jaarpassen bijna onmogelijk is om naar Disneyland Paris te gaan aangezien de capaciteit altijd volzet is en dat ten gunste van de losse parktickets en de boekingen in de Disney Hotels. Dat was bijna in de hele maand augustus zo en ook voor de maand september zijn de weekends al weken niet meer beschikbaar. Intussen komt er online meer en meer opstand van de fans tegen deze manier van werken en het beleid van de huidige directie die de capaciteit voor jaarpashouders te laag zetten. Gisteren werd er daarvoor nog een online petitie gestart die in ongeveer 24u al bijna 3000 handtekeningen heeft verzameld. Wil je die petitie ook tekenen dan kan dit hier >> http://chng.it/TcFS5P9pYSTranslate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com