Parking Disneyland Paris: Betaalautomaten worden geïnstalleerd

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Één van de grootste projecten in Disneyland Paris momenteel is het grootschalige onderhoud van de bezoekersparking met toevoeging van nieuwe naambordjes, vernieuwde “moving walkways”, overkapping met zonnepanelen en nu zijn er ook betaalautomaten gespot aan de ingang van de parking.

Begin 2019 kondigde Daniel Delcourt (Chief Operating Officer) al aan op een Insidears event dat het Franse Disney resort zich meer zou focussen op digitalisering, waaronder betaalautomaten om de parking van Disneyland Paris te betreden gelijkaardig met het Péage systeem op de Franse snelweg. De plannen moesten even uitgesteld worden vanwege de pandemie maar 3 jaar na de aankondiging worden de eerste parkingautomaten geïnstalleerd.

Het lijkt erop dat de parkingautomaten voorzien zijn van verschillende functies waaronder camera’s om nummerplaten te herkennen. Bellewaerde Park (België) heeft een gelijkaardig systeem waarbij jaarpashouders bij aankoop van een jaarpas informatie kunnen doorgeven over hun nummerplaat en als ze de parking verlaten zal de slagboom automatisch open gaan.

Bovenaan de ingang zijn er naast de bestaande schermen nieuwe toegevoegd om bezoekers te informeren dat ze kunnen betalen met cash of bankkaart. Het nieuwe systeem zou de wachtrij om de parking op te rijden moeten verkorten.

Parking Disneyland Paris

Hoe de nieuwe automaten effectief zullen werken is momenteel nog niet helemaal duidelijk, meer nieuws over dit onderwerp volgt binnenkort.


PixieDust.be

Aankomsten vanaf 1 april 2023 te boeken vanaf 29 september 2022

Schrijf 29 september 2022 maar alvast in je agenda als je plannen hebt om Disneyland Paris te bezoeken na 1 april 2023, want die zijn vanaf die dag te boeken.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com