Parking Infinity Annual pass holders temporarily moved

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Een kleine verandering voor de Infinity Jaarpashouders van Disneyland Paris bij aankomst. Jaarpashouders gaan zien dat de “Privileged Parking” voor Infinity Jaarpashouders verplaatst is naar de andere kant van de covered walkway naar de parken. Het is belangrijk bij het aankomen goed te kijken naar de nieuwe wegwijzers naar de tijdelijke parking want dit wordt niet specifiek gezegd bij de loketten van de parking.

De parking is een stuk verder wandelen dan wat we gewoon zijn en is nu soms verder dan waar de gewone gasten kunnen parkeren. Het enige voordeel is dat je nu niet in de file hoeft te staan tussen de andere gasten en je sneller kan doorrijden naar je parkeerplaats. De parking werd tijdelijk verplaatst door de werken aan de installatie van de zonnepanelen die intussen al ver gevorderd is. Onbegrijpelijk dat ze in het midden van de parking begonnen zijn voor de installatie van de zonnepanelen en niet vooraan bij rij 1 en zo verder naar achteren dan had deze plaatsing niet nodig geweest, want deze werken waren al begonnen tijdens de tijdelijke sluiting.

PixieDust.be

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com