Pirate ship in Adventureland in urgent need of renovation

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

“Project Sparkle” die werd ingevoerd om de parken en vooral het Disneyland Park te doen schitteren tegen de 25ste verjaardag van Disneyland Paris lijkt verder dan ooit. Nadat het park er fantastisch uitzag rond de 25ste verjaardag is het terug naar af en krijgt het park opnieuw te maken met wat de Franse mentaliteit in het bestuur lijkt te zijn.

Het is bijna beschamend als je tegenwoordig naar de piratenboot kijkt in Adventureland. Al van voor de sluiting tijdens de Corona periode was het schip al in slechte staat en het is er weinig op verbeterd. De sluit had nochtans de perfecte periode geweest om een renovatie of een gedeeltelijke renovatie uit te voeren zodat het schip terug toonbaar zou zijn voor de bezoekers. Als ze telkens prijzen willen verhogen van tickets, aankopen, jaarpassen, hotels…enz gaan ze toch dringend ook een andere manier van denken moeten gebruiken op gebied van perfectionisme als het om onderhoud gaat. En ze moeten het niet ver gaan zoeken, gewoon eens kijken naar de Amerikaanse Disney parken.

Door altijd maar alles te laten verloederen zorgen ze ervoor dat er telkens een maandenlange renovatie nodig is om het terug te herstellen in plaats van het telkens te retoucheren voor het te laat is. Afgelopen dagen werd er al werklui gespot aan de piratenboot die de gouden ornamenten opnieuw aan het schilderen waren en werden ook de zeilen aan de grote masten vervangen. Hopelijk betekend dit dat ze eindelijk begonnen zijn om de hele boot opnieuw toonbaar te maken.

Ook een ander gebied in Adventureland ziet er best troosteloos uit. In het midden van het avontuur van Adventure Isle is de schipbreuk al lange tijd in verschrikkelijke staat en daar wordt niets aan gedaan. Al jaren is ook de drijvende brug gesloten voor gasten en is het duidelijk dat alle hout aan vervaging toe is. De kleine balkonnetjes aan de rand die uitzicht geven op de schipbreuk zijn ook afgesloten zodat er geen gasten meer op kunnen staan voor de veiligheid.


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com