PixieDust.be de perfecte site voor het voorbereiden van je trip naar Disneyland Paris ! Enkele TIPS !

Veel mensen vertrekken naar Disneyland Paris zonder enige voorbereiding en dan zien ze wel als ze daar aangekomen zijn….FOUT ! Zeker als je niet zo vaak naar Disneyland Paris gaat is een voorbereiding zeker nodig. En mijn website Pixiedust.be is de perfecte plaats om deze info te vinden. Hier een opsomming van informatie, die U waarschijnlijk nog niet wist, die op Pixiedust.be te vinden zijn.


  1. TICKETS: Ten eerste heb je tickets nodig om de parken binnen te kunnen. Je kunt gewoon vertrekken naar Disneyland Paris en daar je tickets kopen OF je kan het slimmer aanpakken en je tickets online bestellen en ook nog eens flink besparen. De tickets aan de parken zijn het duurst, online zijn ze een stuk goedkoper. Ga dus zeker eerst naar http://booking.pixiedust.be/nl/parktickets/ om je tickets te bestellen.

push_megamenu-offer_tickets_500x500  1. OVERNACHTING: In Disneyland Paris is er toch wel héél wat te doen, en als je er echt wilt van genieten moet je zeker meer dan één dag blijven. En daarvoor heb je een hotel nodig. Ga daarvoor naar http://booking.pixiedust.be/nl/ voor de huidige promoties, je vind er ook goedkopere hotels in de buurt.

n021818_2022sep31_cheyenne-hotel-texas-room_16-9  1. OPENINGSUREN: Niet onbelangrijk om te weten, wanneer gaan de parken open en wanneer gaan ze dicht. Het Disneyland Park is altijd iets langer open dan het Walt Disney Studios Park en weekdagen verschillen vaak van de weekend. Wees op de hoogte en kijk voor je vertrek even naar: http://pixiedust.be/agenda/openingstijden/
  2. OPENINGSUREN ATTRACTIES: De meeste attracties zijn de hele dag geopend en hebben dezelfde uren als het Park waar ze zich in bevinden, maar er zijn ook uitzonderingen. Enkele Fantasyland attracties zijn vroeger geopend om ook toegankelijk te zijn tijdens de Extra Magic Hours (enkele voor gasten in Disney Hotels en bepaalden Jaarpassen), enkele van die attracties sluiten ook iets vroeger, bekijk dit zeker om je dag te plannen zodat je geen enkele attractie moet missen. Voor het Disneyland Park vind je ze hier: http://pixiedust.be/agenda/openingstijden/disneyland-park/attracties/ En voor het Walt Disney Studios Park vind je ze hier: http://pixiedust.be/agenda/openingstijden/walt-disney-studios-park/attracties/ Deze info is altijd up-to-date en wordt rechtstreeks uit Disneyland Paris live geüpdatet.
  3. SHOWTIJDEN ENTERTAINMENT: Op iedere pagina van een show of parade kan je ook de showtijden terug vinden. Mis dus je favoriete show en parade niet door deze info even te bekijken. Ga naar http://pixiedust.be/entertainment/ en kies een show of parade die momenteel te zien is en je zal er ook de showtijden op terug vinden. Alle live geüpdatet uit Disneyland Paris.
  4. WELKE DISNEY FIGUREN KAN IK ZIEN: Op deze pagina http://pixiedust.be/characters/aanwezigheid/ probeer ik zo goed mogelijk bij te houden welke Disney figuren je kan tegenkomen in Disneyland Paris, dit even bekijken om teleurstellingen te vermijden. Want wie bijvoorbeeld met Olaf uit Frozen op de foto wil, is eraan voor de moeite. Die is enkel in een show te zien.
  5. DINEREN IN DISNEYLAND PARIS: Voor veel mensen een probleem en grote zoektocht, wat gaan we eten en wat kan je er allemaal eten. Zijn het allemaal hamburgers met frieten? NEE helemaal niet. Zorg dat je op de hoogte bent, op deze pagina kan je alle menu’s zien van de restaurants in de Disney Parken http://pixiedust.be/praktisch/menukaarten/ De restaurants hebben ook niet dezelfde openingsuren als de attracties of de parken en hebben soms ook hun eigen sluitingsdagen. Kijk daarom zeker ook eens naar de openingsuren van de restaurants, deze info is LIVE geüpdatet vanuit Disneyland Paris en is hier te vinden: Voor het Disneyland Park http://pixiedust.be/agenda/openingstijden/disneyland-park/restaurants/ en voor het Walt Disney Studios Park http://pixiedust.be/agenda/openingstijden/walt-disney-studios-park/restaurants/

n017893_2050jan01_restaurant-hakuna-matata_16-9U ziet het, er is veel meer te vinden op Pixiedust.be dan enkel wat nieuws en foto’s. Wees welkom en veel plezier bij de voorbereiding van je magische trip naar Disneyland Paris die op die manier net iets rustiger zal verlopen.Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com