Planet Hollywood verdwijnt definitief uit Disney Village


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Earl Entreprise die eigenaar is van restaurant Planet Hollywood in Disney Village heeft zijn werknemers vandaag ingelicht dat het restaurant definitief zal sluiten op 7 januari 2023. Het restaurant zal vervangen worden door een nieuw concept en zal deel uitmaken van de grote make-over van Disney Village waarvoor eerder ook al een nieuwe concept werd aangekondigd om Café Mickey te vervangen: Brasserie Rosalie.

Dit werd gepubliceerd via de Franse vakbonden die met het bedrijf samenwerkt en het personeel vertegenwoordigd. Voor Disney werd er nog geen officieel bericht gepubliceerd over de toekomst van dit gedeelte van Disney Village en wat er in de plaats zal komen.

Planet Hollywood is een keten van thema-restaurants geïnspireerd op het populaire Hollywood. De keten werd opgericht op 22 oktober 1991 in New York, ondersteund door sterren als Sylvester Stallone, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger en Demi Moore. In Disney Village, Disneyland Paris, werd het restaurant geopend in de jaren ’90 en was toen deel van de transformatie van Festival Disney naar Disney Village.

Planet HollywoodTranslate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com