Planet Hollywood start met verkoop gedateerde vaarwel merchandise


Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.


Een tijdje geleden werd er door Planet Hollywood in Disney Village in Disneyland Paris officieel aangekondigd dat ze definitief de deuren gaan sluiten.

Planet Hollywood

Er staat een grote make-over klaar voor de volledige Disney Village, en die werd nog eens bevestigd op de D23 Expo begin september 2022. Planet Hollywood zal hier geen deel meer van uitmaken en zijn activiteiten in Disneyland Paris stoppen.

Planet Hollywood in Disney Village opende zijn deuren in 1996 en maakte toen deel uit van een eerdere make-over van Festival Disney die Disney Village werd.

Planet Hollywood zorgt nu voor een laatste speciale souvenir aan dit tijdperk met een nieuwe gedateerde merchandise collectie die vanaf nu te koop is in de shop van het restaurant.

Er is een pet, een mok en een t-shirt met het jaar van de opening en de datum in 2023 wanneer het restaurant zal sluiten. Daarnaast zijn er nog niet gedateerde hoodies en t-shirts te verkrijgen met het Disneyland Paris logo als locatie, ook dit is je laatste kans dit te bemachtigen.


Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com