Tokyo Disneyland krijgt alweer een nieuwe attractie, deze keer van Wreck-It Ralph







[xyz-ihs snippet=”Translate”]

De Astro Blasters van Buzz Lightyear in het Tokyo Disneyland sluiten in oktober definitief de deuren en worden vervangen door een nieuwe attractie gebaseerd op Wreck-It Ralph en Sugar Rush, een racegame uit de film. Dit zal de tweede Buzz Lightyear attractie zijn die sluit, eerder gebeurde dit ook al in Hong Kong Disneyland waar de attractie werd vervangen door een attractie van Ant-Man and the Wasp. De nieuwe schietattractie zal naar verwachting in 2026 worden geopend.

Primeur voor Tokyo Disneyland met allereerste Wreck-it Ralph attractie

De vernieuwde attractie zal de eerste attractie met Wreck-It Ralph-thema zijn in welk Disney Park dan ook ter wereld. Er zijn al lang geruchten dat er ook een Wreck-It Ralph attractie in Tomorrowland van het Magic Kingdom zou komen, in het gebouw van de vroegere Stitch’s Great Escape attractie, maar dat werd nooit bevestigd.


Tokyo Disneyland



Volgens Disney zullen gasten tijdens de attractie het snoepthema-racespel Sugar Rush betreden, dat wordt aangevallen door Sugar Bugs – glitches gemaakt door King Candy. Gasten zullen samenwerken met de geliefde filmpersonages Ralph en Vanellope om de Sugar Bugs terug te transformeren naar hun originele “kawaii” zoetwaren, inclusief koekjes en cakes.



Naast de opening van Sugar Rush heeft Tokyo Disney Resort aangekondigd dat de aangrenzende winkel “Planet M” ook zal worden gerenoveerd en een nieuw thema zal krijgen, zodat deze past in de kleurrijke wereld van Wreck It Ralph.






Translate website