Hong Kong Disneyland Halloween 2024







Het is tijd voor huiveringwekkende en spannende momenten bij Hong Kong Disneyland Resort. Van 12 september tot 31 oktober 2024 kun je Halloween ervaren, waar favorieten zoals House of De Vil-lains, de bekroonde show “Let’s Get Wicked” en de Nightmare Before Dinner-ervaring, compleet met ontmoetingen met personages en een atmosfeer-show, zullen terugkeren.

“Stap in een wereld van betovering en mysterie terwijl Hong Kong Disneyland Resort wordt ondergedompeld in de geest van Halloween! Het park wordt omgetoverd tot een betoverend rijk van griezelige avonturen en spannende festiviteiten.





Laat je innerlijke schurk los tijdens het jaarlijkse Halloween-seizoen, waarbij geliefde personages zoals House of De Vil-lains tot leven komen in een spectaculaire show vol actie en entertainment. Maak je klaar om betoverd te worden door de duistere charme van “Let’s Get Wicked”, een prijswinnende voorstelling die je meeneemt op een onvergetelijke reis vol magie en mysterie.

Voor degenen die durven, biedt het Nightmare Before Dinner-ervaringsmenu een culinaire reis door de duistere kant van Halloween, compleet met character ontmoetingen en een betoverende atmosfeer-show die je zintuigen zal prikkelen en je hart sneller zal laten kloppen.

Mis deze kans niet om de betoverende sfeer van Halloween in Hong Kong Disneyland te ervaren, waar elk hoekje en gaatje is gevuld met opwinding en verwondering. Kom en laat je meevoeren door de magie van het seizoen terwijl het park bruist van activiteit en avontuur. Durf jij het aan om deel te nemen aan het Halloween-feest van je dromen? Wees erbij van 12 september tot 31 oktober 2024 en beleef een Halloween-ervaring die je nooit zult vergeten!”








Translate website