Tentoonstelling oud president George W. Bush komt naar Epcot








Op 1 mei 2024 kondigde The Walt Disney Company aan dat het een speciale tentoonstelling van het George W. Bush Institute genaamd “Portraits of Courage: A Commander’s Tribute to America’s Warriors” zal hosten in het American Adventure paviljoen in EPCOT, gelegen in het Walt Disney World Resort, met de grote opening op 9 juni.


Epcot
©Disney



Epcot eert militairen en veteranen via Bush collectie

De tentoonstelling, voortgekomen uit president George W. Bush’s persoonlijke toewijding en het voortdurende werk van het Bush Institute’s Veterans and Military Families programma, omvat meer dan 60 full-color portretten van militairen en veteranen die sinds 9/11 met eer voor het land hebben gediend en die de president persoonlijk heeft leren kennen sinds zijn ambtstermijn.


©Disney

Elk schilderij wordt vergezeld door het inspirerende verhaal van de afgebeelde veteraan, geschreven door de president. Gasten kunnen tijdens de tentoonstelling de gezichten en harten van degenen die het land hebben gediend zien, evenals hun dapperheid op het slagveld, hun reis naar herstel en de voortdurende leiderschap en bijdragen die ze als burgers leveren.

De tentoonstelling bevat ook informatie en hulpmiddelen ter ondersteuning van veteranen en hun families, waaronder een tool om gemakkelijk toegang te krijgen tot gratis, hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg. Disney viert ook actief de militaire families met speciale kortingen, dagelijkse vlaggenparades en meer.






Translate website