Nieuw Island Tower in Disney’s Polynesian opent in december 2024







De nieuwe Island Tower in Disney’s Polynesian Villas & Bungalows neemt je mee op een verhalenreis die de geest van Polynesië tot leven brengt.

De tien verdiepingen tellende toren, die naar verwachting in december 2024 wordt geopend en uitkijkt op het adembenemende uitzicht op de Seven Seas Lagoon, zal de natuurlijke wereld vieren, en natuurlijk de magie van Disney.


Polynesian



Island Tower bij Disney’s Polynesian Villas & Bungalows ligt op loopafstand van de Walt Disney World Monorail, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor een bezoek aan Magic Kingdom Park en EPCOT.

Wist je dat de originele conceptontwerpen voor Disney’s Polynesian Resort een prominente toren als hart van het resort hadden? Island Tower in Disney’s Polynesian Villas & Bungalows zal de visie voltooien die Disney Imagineers tientallen jaren geleden creëerde, terwijl het de rijke cultuur van de Polynesische eilanden omarmt.



Wanneer je bij Island Tower aankomt, zul je prachtige ontwerpen opmerken die exclusief voor de buitenkant zijn gemaakt, waaronder een prachtige Manta Ray die vrijheid, bescherming en gratie symboliseert.

In de lobby wordt u begroet door een kunstpaneelinstallatie aan het plafond, geïnspireerd op verschillende Polynesische eilanden, met wilde dieren die in elke regio voorkomen. Elk dier heeft een sterke band met de eilanden en symboliseert waarden die belangrijk zijn voor Polynesiërs.






Translate website