Nieuwe Marvel hotelkamers at Hong Kong Disneyland







“Inkomende S.H.I.E.L.D. intelligentie! Er zijn gloednieuwe ‘Marvel’-kamers gespot in Disney’s Hollywood Hotel, beschikbaar voor helden van alle leeftijden om te boeken vanaf 10 mei, met de vroegste check-ins vanaf 9 augustus.

Duik dieper in het hart van het Marvel-universum terwijl je deze opwindende nieuwe ruimtes betreedt, die een naadloze integratie bieden tussen de realiteit en de fantasierijke wereld van onze geliefde superhelden.


Marvel



Kom uit de echte wereld naar deze op Marvel geïnspireerde kamers en ontdek een ervaring met Avengers-thema, met een dramatische muurschildering van Super Heroes, die de epische verhalen en karakters van het Marvel Cinematic Universe oproept. Betreed de wereld van Tony Stark, Captain America, Thor en Black Widow terwijl je wordt ondergedompeld in de rijke esthetiek en iconische symbolen die synoniem zijn geworden met de wereld van superhelden.



Voel de opwinding van het strijden tegen boosaardige krachten terwijl je je terugtrekt in deze oases van avontuur en verbeelding. Of je nu een doorgewinterde fan bent die al jarenlang de verhalen van Marvel volgt of een nieuweling die verliefd wordt op deze wereld van heldendom en opoffering, deze kamers bieden een reis naar het Marvel-universum.



Word de held die je altijd al wilde zijn terwijl je je onderdompelt in de avonturen die op je wachten in deze ‘Marvel’-kamers. Dus pak je koffers, trek je superheldenkostuum aan en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur dat je nooit zult vergeten. De roep van het Marvel-universum wacht op jou!”



Disney Hollywood Hotel

Ontdek de magie van het Disney Hollywood Hotel in Kong Disneyland. Dit hotel combineert de glamour van Hollywood met de betovering van Disney, voor een onvergetelijk verblijf. De elegante lobby verwelkomt je met een mix van Art Deco en hedendaags design. De luxe kamers bieden adembenemend uitzicht op Hong Kong Disneyland. Geniet van gastronomische ervaringen in diverse restaurants en ontspan in het zwembad of de luxe spa. Kortom, het Disney Hollywood Hotel belooft een betoverende ervaring voor gasten van alle leeftijden, waar dromen werkelijkheid worden en onvergetelijke herinneringen worden gemaakt.








Translate website