Aankondiging Disney Ambassador Hotel: Minnie Mouse Room Pyjama Party







Milial Resort Hotels Co., Ltd. kondigde de lancering aan van een nieuw programma, Disney Ambassador Hotel Special Stay: Minnie Mouse Room (“Pyjama Party” Plan), dat op 1 november 2024 van start gaat om gasten een heerlijke ervaring te bieden.

Het Disney Ambassador Hotel Special Stay: Minnie Mouse Room (“Pyjama Party” Plan) wordt geleverd met speciale items die exclusief beschikbaar zijn voor gasten die in de Minnie Mouse Room verblijven, en omvat ook een pyjamafeest in de Ambassador Lounge, waar gasten worden bediend met charmante desserts en een begroeting met in pyjama geklede Minnie.





Minnie Mouse-kamer

Minnie Mouse-motieven zijn overal in deze kamer te vinden, van de bedden tot het tapijt en zelfs op het behang. Bovendien ontvangen de gasten een speciaal zakje, geïnspireerd op de inrichting van de kamer.

Speciaal artikel

Elke kamer wordt geleverd met twee tassen met trekkoord, waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de pyjama die Minnie Mouse draagt ​​tijdens de begroeting van het personage. Gasten kunnen deze tassen mee naar huis nemen als aandenken aan hun verblijf.



Pyjamafeest georganiseerd door Minnie Mouse

Het pyjamafeest in de Ambassador Lounge begon met Minnie’s idee om samen met gasten een onvergetelijke avond te beleven. Gasten die in de Minnie Mouse Room verblijven, kunnen genieten van charmante desserts, karaktervolle begroetingen en foto’s maken met Minnie.
De begroeting geeft gasten de kans om Minnie te ontmoeten in een pastelkleurige pyjama. Gasten kunnen met haar communiceren en foto’s maken in een speciaal ingerichte ruimte met kleurrijke gordijnen en vloerkleden, zodat ze kunnen genieten van een onvergetelijk moment met Minnie voordat ze naar bed gaan voor de avond.

Het pyjamafeest omvat een dessertbord met cafeïnevrije thee, waarvan de gasten kunnen genieten terwijl ze wachten op de karaktergroet. Op dit bord staan ​​zoetwaren gebaseerd op Minnie’s strik, maar ook andere schattige items zoals donuts en macarons in pasteltinten.

  • Gasten krijgen één bord per kamer geserveerd, ongeacht het aantal gasten dat verblijft.





Translate website