Binnenin de nieuwe baanbrekende ‘Peter Pan’-attractie in Fantasy Springs







Wanneer Fantasy Springs in Tokyo DisneySea op 6 juni 2024 wordt geopend, is één van de nieuwe attracties Peter Pan’s Never Land Adventure!

Achter de schermen hebben Disney Imagineers onvermoeibaar gewerkt om een ​​geheel nieuw attractiesysteem tot leven te brengen, waarmee je over Never Land kunt vliegen.


Fantasy Springs



Door een combinatie van geavanceerde technologie en creatieve samenwerking met artiesten van Walt Disney Animation Studios hebben ze een rit gemaakt die de beweging van het voertuig naadloos combineert met showelementen en geheel nieuwe animatie, inclusief een baanbrekend projectiesysteem.



In Peter Pan’s Never Land Adventure, in Fantasy Springs, word je uitgenodigd om samen met Peter Pan, Tinker Bell en de Lost Kids mee te doen aan een gewaagde zoektocht om John te redden uit de klauwen van Captain Hook en zijn bende piraten. Aan boord van een boot bestrooid met elfenstof van Tinker Bell, zweef je de lucht in en ontmoet je iconische scènes en personages uit de geliefde Disney-animatiefilm ‘Peter Pan’, waaronder Wendy, Michael, de ondeugende zeemeerminnen en zelfs het formidabele schip van Kapitein Hook , de Jolly Roger.



Imagineers verkenden verschillende ritsystemen en kozen uiteindelijk voor een bewegingsbasis om de illusie te creëren dat ze door de lucht zweefden. Deze innovatieve aanpak, gecombineerd met nauwgezette aandacht voor detail, resulteerde in een bewegingsbasis met volledige zes graden vrijheid, een draaitafel en een rupsbandsysteem.



Dankzij het baanbrekende solid-state projectiesysteem kan één enkele lens verbluffende 3D-effecten creëren. Dit, in combinatie met zorgvuldige tests en integratie van praktische sets, zorgde voor een naadloze mix van fysieke en digitale elementen, waardoor de algehele meeslepende ervaring werd verbeterd.



De magie van de nieuwe attractie met het thema ‘Peter Pan’ is een bewijs van de samenwerkingsgeest en vindingrijkheid van onze Imagineers en Disney Animation-artiesten. Deze attractie heeft één van de hoogste niveaus van integratie tussen showelementen, aangepaste animatie en ritdynamiek. Deze Peter Pan attractie is één van de attracties in het nieuwe gedeelte Fantasy Springs in Tokyo DisneySea die voor het grote publiek opent in juni 2024.






Translate website