Disney Characters in de rotsen van Fantasy Springs in Tokyo Disney Sea







Bij Fantasy Springs zijn er heel wat grote rotsen te vinden, zowel bij de ingang vanuit de rest van het park Tokyo Disney Sea als de ingang via het nieuwe Fantasy Springs hotel. Benieuwd als jij ze allemaal kan vinden.

De Fantasy Springs rotsen op een rijtje


Fantasy Springs



Hier zien we Pocahontas, een Disney film uit de jaren ’90, die weinig aandacht krijgt in de Disney Parken. Er zijn geen attracties van Pocahontas, de personages zie je weinig en bij de entertainment in de Disney Parken komt de film niet vaak voor. Gelukkig krijgt Pocahontas hier in Tokyo Disney Sea wel een permanente plaats, in de rotsen van het land. Je ziet Pocahontas in een kano varen en vooraan op de boot staat ook Meeko.



Makkelijk te zien in deze rots is uiteraard Rapunzel met Pascal aan de linkerkant. Rapunzel heeft niet alleen een zeer grote verschijning in de rotsen maar heeft ook een eigen attractie in Fantasy Springs. Aan aanwezigheid van Rapunzel is dus geen gebrek.



Hier kan je 3 favorieten vinden onder de gasten, 3 personages uit één van de meest populaire films uit de Disney geschiedenis. Links zie je Olaf die richting Anna en Elsa kijkt. Alle personages zijn uiteraard afkomstig uit de film Frozen en hebben ook een eigen attractie in Fantasy Springs.



Hier kan je twee personages vinden uit de film Bambi. Het gaat om Thumper die links op de foto staat en Flower die rechts te vinden is.



Makkelijk te spotten is deze grote beeltenis van Cinderella die op weg naar huis is en via de trap haar schoentje verliest. Als je goed kijkt kan je ook dat glazen schoentje op de trap zien.



Niet zo eenvoudig te zien in deze rots, maar de rots is gevuld met personages uit Sleeping Beauty. Rechts kan je Prinses Aurora zien dansen met de Prins Filip. En helemaal links op de foto kan je de grote draak zien, die Maleficent moet voorstellen. Maar ook in het midden zijn er personages te vinden, als je goed kijk zie je er de 3 feeën: Fauna, Flora en Merryweather.



Deze is ook niet zo makkelijk, om personages te zien moet je ongeveer in het midden van de foto kijken. Hier kan je Bambi en zijn moeder zien.



Zeer makkelijk op te merken hier in zeermeermin Ariel, alles nog eens extra in de kijker gezet met het opspattende water. Links van Ariel kan je ook Flounder zien. Aan de rechterkant en niet zo makkelijk op te merken zien we Sebastian en Scuttle.



Deze rots is gevuld met dieren uit het bos van Sneeuwwitje. De waterval moet de spiegel voorstellen.



Een vliegende Peter Pan bij de ingang van Fantasy Springs. Peter Pan heeft ook zijn eigen attractie in dit nieuwe gebied.



Bij de gevel van het Fantasy Springs hotel zien we een rots die gebaseerd is op een scène uit Fantasia met uiteraard Sorcerer Mickey in de hoofdrol. Links zien we ook de bekende borstels met emmers.



Zowel op bovenstaande als onderstaande foto zien we verwijzingen naar Alice in Wonderland. Bovenaan zie je theepotten en kopjes en onderaan zie je heel duidelijk Alice met de Caterpillar.








Translate website