Eerste kijk binnenin Tiana’s Bayou Adventure in Magic Kingdom







Gisteren heeft Disney voor het eerste beelden laten zien van binnenin de attractie Tiana’s Bayou Adventure, de vernieuwde attractie die de vorige Splash Mountain vervangt in het Magic Kingdom in Walt Disney World en later dit jaar ook in Disneyland.

Indrukwekkende nieuwe finale bij Tiana’s Bayou Adventure

De eerste beelden werden getoond tijdens een Youtube reportage over Walt Disney Imagineering waar vooral muziek centraal stond en dat muziek een belangrijke rol speelt in alle attracties dat Disney maakt, ook is de nieuwe Tiana’s Bayou Adventure en daardoor werd er overgaan naar beelden waarin we een korte on-ride zien met enkele scènes van de attractie.





Het zijn vooral de scènes waarin veel animatronics staan die werden gebruikt, omdat Disney nog kritiek heeft gekregen omdat het Splash Mountain ging vervangen door een attractie met veel minder animatronics.

Eén van die scènes is misschien wel de belangrijkste van de hele attractie, de finale. Hier stond vroeger een grote boot met tal van animatronics en deze werd het meeste getoond. Splash Mountain was een grote en lange attractie, dus zijn er ook veel andere delen van de attractie die niet werden getoond.


Tiana's Bayou Adventure
©Disney


©Disney


©Disney


©Disney


©Disney


©Disney






Translate website