Shanghai Disneyland krijgt nieuwe show deze zomer







Shanghai Disney Resort breidt entertainmentaanbod uit met gloednieuwe liveshow, The Adventure of Rhythm, in Adventure Isle in Shanghai Disneyland.

Deze nieuwe in-door live show is geopend van 3 juni tot 7 oktober 2024 (behalve voor speciale evenementen), en neemt gasten mee op een avontuurlijke muzikale reis rond de wereld, waarbij verschillende muziekstijlen worden gecombineerd, live optredens, geliefde Disney-verhalen en zelden geziene Disney-personages. The Adventure of Rhythm is ook op een unieke manier geconstrueerd, zodat gasten elke keer dat ze de show bekijken, nieuwe verrassingen kunnen ervaren.


Shanghai Disneyland



The Adventure of Rhythm vertelt een origineel verhaal van een team archeologen die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken van muziek, inclusief instrumenten uit culturen over de hele wereld, en die het geweldig vinden om op Adventure Isle te zijn om hun verhalen en ritmes van hun reizen te delen met de avonturiers in de wereld. publiek. Terwijl het team op reis gaat om het “Rhythm of Adventure” te vinden met een origineel muzikaal nummer uitgevoerd door het gezelschap van ontdekkingsdansers en live drummers, worden de gasten op de vleugels van muziek vervoerd naar een verscheidenheid aan klassieke en nieuwe Disney-verhalen die plaatsvinden in verschillende hoeken van de wereld.



Muziek is al meer dan 100 jaar altijd een sleutelelement geweest in het vertellen van Disney-verhalen en speelt een belangrijke rol bij het laten resoneren van de personages over de generaties heen. Enkele van de meest memorabele nummers uit de geliefde Walt Disney Animation Studios-films Moana, Mulan, Pinocchio, The Aristocats, The Lion King, Aladdin, Wreck-It Ralph en Turning Red van Pixar Animation Studios zullen het publiek betoveren met meeslepende verhalende teksten en pakkende melodieën.
Wat de show nog specialer maakt, is dat gasten van Shanghai Disneyland de kans krijgen om verschillende versies van de show te zien wanneer elk van de vijf muziekstijlen hen meeneemt op een van de twee avonturen. Elk avontuur biedt een andere reeks personages, waardoor gasten voor nieuwe verrassingen komen te staan ​​tijdens het kijken naar deze oogverblindende show.

Tijdens de show komen Disney-personages, inclusief degenen die je zelden in Shanghai Disneyland ziet, wier verhalen worden opgeroepen door de muzikale deuntjes, voor de ogen van de gasten tot leven en brengen een boodschap van optimisme over dat muziek in ons allemaal zit! Afhankelijk van welk pad het avontuur volgt, kunnen gasten genieten van hartverwarmende momenten met enkele van hun favoriete vrienden, waaronder Marie, Genie en Aladdin.








Translate website