Tiana’s Bayou Adventure nieuwe merchandise at Walt Disney World







De transformatie van Splash Mountain naar Tiana’s Bayou Adventure is compleet, de eerste gasten hebben de vernieuwde attractie kunnen beleven tijdens talloze previews en eind deze maand gaat de attractie open voor alle gasten. En met deze vernieuwde attractie komt natuurlijk ook een hele reeks nieuwe merchandise.

Vandaag heeft Disney een eerste kijk gegeven op nieuwe producten die speciaal voor Tiana’s Bayou Adventure werden gemaakt.




De merchandise-reis begon met Walt Disney Imagineering in 2021, toen een team van Imagineers het verhaal van Tiana’s Bayou Adventure samenvoegde met concept art en inspiratie uit reizen naar New Orleans. Door verbinding te maken met de mensen, de cultuur, het eten en natuurlijk de muziek van New Orleans, kon het team de creatieve ontwerpers van merchandise begeleiden bij het ontwikkelen van authentieke producten die het verhaal van Tiana’s Bayou Adventure voor alle gasten tot leven brengen.



Vanaf 28 juni kun je de collecties voor Tiana’s Bayou Adventure en “The Princess and the Frog”-geïnspireerde merchandise vinden in het Emporium in Magic Kingdom.



En kort nadat de attractie debuteert, springt de merchandise over naar Critter Co-Op in Frontierland, waar de muzikale wezens waarmee Tiana bevriend raakte in de bayou graag rondhangen in hun vrije tijd. Misschien zie je in de winkel zelfs enkele van hun charmante geĂŻmproviseerde instrumenten, gemaakt van natuurlijke materialen, en enkele door de mens gemaakte gevonden voorwerpen.




Tiana's Bayou Adventure




















Translate website