Eerste blik op Disney Lookout Cay bij Lighthouse Point







Disney Lookout Cay bij Lighthouse Point, de nieuwste bestemming van Disney Cruise Line op het eiland Eleuthera, de Bahama’s, verwelkomt vandaag gasten voor previews voorafgaand aan het debuut over slechts een paar dagen.

Disney Lookout Cay is een uniek toevluchtsoord dat gasten onderdompelt in de geest en cultuur van de Bahama’s, samen met kenmerkend Disney-entertainment, havenavonturen en natuurpaden, een waterspeeltuin en prachtige stranden voor gezinnen en volwassenen.





Er is voor ieder wat wils bij Disney Lookout Cay op Lighthouse Point.

Ben jij een avonturier die klaar is om de natuurlijke wonderen van Eleuthera te ontdekken? Hou je van dansen of strandspelletjes spelen? Ben je hier om te ontspannen en te genieten van de uitzichten?

Meer nieuws over de Disney Cruise Line >



Een Junkanoo-viering in Disney Lookout Cay, waarbij u en uw gezin kennismaken met het kenmerkende festival van de Bahama’s, gevuld met kleurrijke optochten vol dans en muziek. Volg mee en je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een parade naar het Goombay Cultural Center, waar Mickey Mouse en zijn vrienden het feest zullen bijwonen!

In het Play-Play Paviljoen is de Disney Fun in the Sun Beach Bash in volle gang. Tijdens dit strandfeest krijg je de kans om samen met Disney-vrienden leuke spelletjes te spelen, allemaal op het geluid van Bahamaanse vertolkingen van Disney-deuntjes, gearrangeerd en uitgevoerd door Bahamaanse artiesten.


©Disney

Van Goofy’s Good Day Limbo tot Pluto’s Pineapple Ring Toss en Knabbel en Babbel’s Waterbrigade, je hele gezin zal het naar zijn zin hebben!

Luister als je in Disney Lookout Cay bent: de muziek werd tot leven gebracht door muzikanten en artiesten uit heel Eleuthera en de Bahama’s. Luister tijdens je bezoek naar een nieuw origineel nummer, “Ery’ting Cool”, geproduceerd in samenwerking met Walt Disney Imagineering en twee lokale producers.

Als je Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Pluto en Chip ‘n’ Dale ziet op Disney Lookout Cay, bekijk dan zeker hun gloednieuwe, tropische looks, ontworpen door de Bahamaanse modeontwerper Theodore Elyett. Deze coutureontwerpen belichamen de geest van Junkanoo met hun print, patronen en texturen die natuurlijke Bahamaanse materialen zoals raffia bevatten.






Translate website