Aziatisch Din Tai Fung in Downtown Disney is klaar om te openen







Het Downtown Disney district van Disneyland Resort in Anaheim, California heeft er vanaf morgen een gloednieuw restaurant bij. Het Aziatische restaurant Din Tai Fung opent morgen, 24 juni 2024, zijn deuren een nieuwe gebied in Downtown Disney gelegen dichtbij het Disneyland Hotel.


Downtown Disney



Soft-opening nieuw Downtown Disney restaurant vanaf 24 juni 2024

Din Tai Fung, een wereldwijd restaurantbedrijf dat bekend staat om de kunst van Xiao Long Bao en uitmuntende gastvrijheid, opent zijn allereerste zelfstandige restaurant in het Downtown Disney District. Het restaurant serveert gasten een beperkt menu voor de soft-opening vanaf 24 juni 2024, terwijl het zich voorbereidt op de officiële grote opening in juli. Het nieuwe restaurant zal de enige vrijstaande Din Tai Fung-locatie zijn die vanaf de grond af is opgebouwd, doordrenkt met architectonische en designelementen die een eerbetoon zijn aan het Taiwanese erfgoed van het bedrijf.

De buitenkant van het nieuwe restaurant is een dramatische, eigentijdse kijk op de dakstructuur van een traditioneel Chinees paviljoen. Een hangende installatie met kralen boven de ronde centrale bar begroet de gasten bij binnenkomst in het restaurant, waarbij Chinese hangers in traditionele stijl de ruimte zachtjes verlichten. Een expokeuken zal als achtergrond dienen en gasten uitnodigen om uit de eerste hand getuige te zijn van het kunstenaarschap achter het proces van het maken van dumplings.








Translate website