“The Aristocats” themalounge komt naar de Disney Treasure







Een gloednieuwe lounge met als thema de Walt Disney Animation Studios-klassieker uit 1970, “The Aristocats”, zal worden geopend aan boord van de Disney Treasure van Disney Cruise Line wanneer deze in december vertrekt.

Vernoemd naar ieders favoriete muziekminnende kat uit de film, zal Scat Cat Lounge voor het eerst de groovy penthouse-uitvoering van “Ev’rybody Wants to be a Cat” in de echte wereld brengen. Plannen voor de locatie combineren de elegantie van een ouderwetse jazzclub met artistieke verwijzingen naar ‘The Aristocats’.

  • Een bekend uitziend tapijt: Fans van ‘The Aristocats’ herkennen misschien het tapijt in de Scat Cat Lounge, geïnspireerd door de sierlijke tapijten in Franse stijl verspreid over het chique Parijse huis van Madame Adelaide Bonfamille.
  • De speelse scène uit de film “The Aristocats” waarin Toulouse op ondeugende wijze zijn met verf bedekte pootafdruk op de piano achterliet, zal in de Scat Cat Lounge worden weergegeven met kleurrijke prints die de piano versieren.
  • Geïnspireerd door Agrabah: De Scat Cat Lounge, centraal gelegen naast de Grand Hall, zal designelementen overnemen van de op Agrabah geïnspireerde architectuur van de Grand Hall met een complementair kleurenpalet en een Midden-Oosterse inrichting die naadloos aansluit bij het legendarische thema van de locatie.
  • Scat Cat Lounge serveert een speciaal menu met cocktails ter ere van ‘The Aristocats’, waaronder de Créme de la Créme Martini en The Cat Drink.
  • Een parade van silhouetkatten, die allemaal personages uit de film vertegenwoordigen, verwelkomt gasten bij de ingang in de Scat Cat Lounge en leidt de weg naar de locatie.
  • Het thema ‘The Aristocats’ begint bij de voordeur van de lounge met een gebeeldhouwd handvat dat lijkt op het kenmerkende instrument van Scat Cat.
  • Verborgen Mickeys zijn misschien wel een kenmerk van elk Walt Disney Imagineering-ontwerp, maar in de Scat Cat Lounge zullen verborgen afbeeldingen van Roquefort, de toegewijde muizenmetgezel van Duchess en haar kittens, regeren.
  • Een zwart-wit gestreepte statement-muur zal zich door het midden van de zaal uitstrekken en een hip neonbord omlijsten met de tekst: “Ev’rybody Wants to be A Cat.” De muur doet denken aan pianotoetsen en eert de belangrijke rol die muziek in de film speelde.
  • Op het eerste gezicht trekt de funky poster die buiten de Scat Cat Lounge hangt misschien niet al te veel aandacht. De instrumentspelende kattencollage heeft echter een geheim! Elke kat die in het kunstwerk wordt afgebeeld, zal worden getekend naar de afbeelding van een geliefd huisdier van iemand uit het projectteam dat heeft geholpen bij het ontwerpen en bouwen van de Scat Cat Lounge.

Disney liet eerder al weten dat er ook een Haunted Mansion geïnspireerde bar komt naar de Disney Treasure.


Disney treasure








Translate website