Black Panther als beeld in de lobby van Disney Destiny







Oproep aan alle Marvel-fans: De Disney Destiny, het nieuwe schip van Disney Cruise Line dat in november 2025 vertrekt, biedt nieuwe manieren om met het Marvel-universum te communiceren die je nergens anders op het land of op zee zult vinden… of zelfs in het multiversum!

De Disney Destiny met helden- en schurkenthema zal gloednieuwe ruimtes en ervaringen introduceren ter ere van Black Panther, Doctor Strange, Iron Man en de machtigste helden van de aarde.

Nieuw personage staat centraal in de Grand Hall van de Disney Destiny

De opvallende Grand Hall zal worden geïnspireerd door de rijke overlevering, kenmerkende iconografie en het levendige palet van de “Black Panther”-films van Marvel Studios. Deze ruimte is het eerste dat je ziet als je aan boord stapt van de Disney Destiny en verwelkomt je in een wereld van epische dualiteiten: helden en schurken, en avontuur en ontspanning.

Het Walt Disney Imagineering-ontwerpteam raadpleegde het kostuumteam van de “Black Panther”-films en die inzichten hielpen bij het vormgeven van de creatieve visie voor deze ruimte, inclusief metaalwerk op de pilaren geïnspireerd op het gebandeerde pantser en de gestapelde sieraden die in Wakanda zijn gevonden. Een adembenemende lamp geïnspireerd op Vibranium — het zeldzame metaalerts dat in de fictieve natie is gevonden — zal spectaculaire effecten genereren die de kamer vullen met leven en kleur.

In de Grand Hall zal een prachtig standbeeld van T’Challa, de Black Panther, staan: koning van Wakanda, toegewijde zoon en geliefde broer die gezworen heeft zijn koninkrijk te beschermen — en de Disney Destiny.











Translate website