Cruella krijgt eigen pianolounge op de Disney Destiny







De creatieve teams van Disney Cruise Line en Walt Disney Imagineering zijn bezig met het plannen van een reeks ruimtes en ervaringen geïnspireerd op enkele van Disney’s meest legendarische intrigeurs, schurken en spoken voor de Disney Destiny, het nieuwe schip met helden- en schurkenthema dat in 2025 zal varen … met speciale ruimtes alleen voor volwassenen, waaronder een gloednieuwe pianolounge ter ere van de enige echte Cruella de Vil!

De fantastisch over-the-top schurk uit Walt Disney Animation Studios’ “One Hundred and One Dalmatians” – en de geprezen live-actionfilm uit 2021 – inspireert De Vil’s, een gloednieuwe, exclusieve pianolounge voor volwassenen die naar de Disney Destiny komt.

Cruella’s beruchte flair voor stijl en haar boosaardige, gedurfde houding worden weerspiegeld in de Hollywood Regency-geïnspireerde esthetiek van de bar, waar alles wordt versierd in haar kenmerkende kleurenpalet van rood, zwart en wit. Er zal zelfs een gloeiende, glasvezel Cruella zijn die verschijnt en verdwijnt in de muur achter een opvallende gevlekte piano! En met een kant van de lounge die open is naar de Grand Hall, kunt u achterover leunen met een drankje en een prachtig uitzicht op de belangrijkste ontmoetingsruimte van het schip.

Met een aangepast menu vol trendy martini’s, chique cocktails en glamoureuze wijnen en bubbels! Het zal allesbehalve “ellendig schattig” zijn om in stijl te ontspannen bij De Vil’s.


Disney Destiny









Translate website