Nieuwe Lion King diner show komt naar de Disney Destiny







De Disney Destiny, het nieuwe schip van Disney Cruise Line dat is geïnspireerd op helden en schurken, komt eind 2025 tot leven!

Zoals alle schepen van Disney Cruise Line, zal de Disney Destiny fantasierijke restaurants hebben waar je op spannende manieren kunt interacteren met Disney-verhalen … inclusief de introductie van een gloednieuwe familie-eetervaring exclusief voor dit schip.

De iconische liedjes en legendarische momenten van “The Lion King” komen tot leven in Pride Lands: Feast of The Lion King, een unieke eetervaring die de beroemde muziek uit de Walt Disney Animation Studios-film viert die generaties overstijgt.

De betoverende locatie zal worden geïnspireerd door de Afrikaanse savanne, met unieke afbeeldingen van dieren en de natuur die tot leven worden gebracht door middel van verlichting en speciale effecten. De achterwand zal worden bekleed met grote ramen die tijdens de maaltijd van prachtige zonsopgangen naar betoverende zonsondergangen transformeren, terwijl het midden van het restaurant gelaagde verhogingen zal hebben die de look van Afrikaanse drums nabootsen.

Een kleurrijk ensemble van livemuzikanten en verhalenvertellers zal het podium betreden om een ​​muzikale reis door de bekroonde soundtrack te presenteren terwijl u dineert. Tijdens speciale intervallen tijdens de maaltijd zullen de band en artiesten de iconische nummers uit “The Lion King” opnieuw brengen met behulp van authentieke Afrikaanse instrumenten en theatrale rekwisieten om het verhaal en de personages te vertegenwoordigen.


Disney Destiny









Translate website