Disney Cruise Line kondigt vier nieuwe cruiseschepen aan







Wat is beter dan één nieuw Disney Cruise-schip? Wat dacht je van vier gloednieuwe Disney Cruise Line-schepen die zich bij de vloot voegen?

Vier is het magische getal! Tijdens de Horizons: Disney Experiences Showcase maakte Josh D’Amaro (met een beetje hulp van de muziekgroep All-4-One) bekend dat er vier schepen worden toegevoegd aan de steeds groter wordende lijst van bekroonde schepen van Disney Cruise Line die de wereld rondvaren. Deze nieuwe schepen arriveren tussen 2027 en 2031.


Disney Cruise Line



Er zitten momenteel vijf schepen in de vloot, en vier andere zijn al in de maak. Deze nieuwe, vier extra schepen brengen de vloot op een totaal van 13, waardoor je 13 verschillende mogelijkheden hebt om alles te ervaren waar Disney Cruise Line om bekendstaat. De scheepsnamen, ontwerpen en opwindende routes zijn nog in ontwikkeling, maar ga je gang en begin alvast te dromen over je volgende zeiltocht!

En er is nog meer dat Josh besprak tijdens D23: The Ultimate Disney Fan Event. Josh onthulde dat de kenmerkende productie aan boord van de Disney Destiny – die volgend jaar gaat varen – “Disney Hercules” zal zijn, met de muziek en personages die je kent en leuk vindt uit de klassieke Walt Disney Animation Studios-film.








Translate website