Cars attracties in Frontierland vervangen Tom Sawyer Island & Riverboat







Afgelopen weekend werden er nieuwe CARS attracties aangekondigd voor Frontierland in het Magic Kingdom in Walt Disney World. Bij een vorig event “Destination D” werd er ook al over dit project gesproken. Telkens werd de term “Beyond Big Thunder Mountain” gebruikt, waardoor iedereen dacht dat de attracties achter de bestaande Big Thunder Mountain attractie gingen komen.

Maar vandaag werd een nieuwe tekening vrijgegeven over deze nieuwe Cars toevoegingen en dat zegt iets helemaal anders. Het is Tom Sawyer Island en de volledige Rivers of America met de Riverboat die vervangen gaan worden door dit nieuwe Cars gedeelte.

De nieuwe CARS attracties komen dus pal in het midden van Frontierland te liggen. Dan komt de vraag als ze dit nog altijd Frontierland kunnen noemen, of als er een nieuwe naam voor dit gedeelte in het Magic Kingdom zal komen. Hier zie je alvast de tekening. Ook de constructiezone om dit allemaal te veranderen zal enorm zijn.

Het volledige project doet mij ook denken aan wat er destijds werd gedaan met New Fantasyland toen Seven Dwarfs Mine Train werd toegevoegd.


cars











Translate website