A first look at Disney Imagination Garden at the new Disney Adventure cruise ship







Een betoverende vallei, vol met geliefde verhalen, verwelkomt gasten aan boord van de Disney Adventure, het nieuwe schip van Disney Cruise Line dat in 2025 vanuit Singapore vertrekt.

Disney Imagination Garden, één van de zeven unieke themagebieden die naar de Disney Adventure komen, neemt gasten mee naar de pagina’s van geliefde Disneyverhalen, samen met hun favoriete personages.


Disney Adventure



De levendige, openluchtruimte is het emotionele hart en het centrale knooppunt van de Disney Adventure. In de tuin vinden gasten een ultramodern theaterpodium, twee smakelijke fastfoodrestaurants, een aantrekkelijke bar en een selectie hutten met uitzicht op de tuin.



Het avontuur begint: Disney Imagination Garden verkennen
De speelse, uit papier gesneden landschappen van Disney Imagination Garden doen denken aan de pagina’s van een klassiek pop-upverhalenboek en worden versierd met decoratief gebladerte van bloeiende bloemen, gevormde topiary’s, hoge bomen en trapsgewijze wijnranken. Tussen het decoratieve groen en de trellis kunnen gasten een mix van populaire personages uit Disney-, Pixar- en Marvel-verhalen spotten.



Gezinnen die verblijven in aangewezen Garden View-hutten, een geheel nieuwe kamercategorie voor Disney Cruise Line, hebben toegang tot een veranda met ongeëvenaard uitzicht op de tuin van de Disney Adventure. De ruimte wordt aan de ene kant verankerd door de theatrale Garden Stage en aan de andere kant door een charmante binnenplaats. Een groot, open “gazon” leidt naar een grote trap, omlijst door versierde bogen en lagen van bladrijke boomtakken met hangende lantaarns, die zitplaatsen in amfitheaterstijl creëren die perfect zijn om te genieten van live-entertainment op de Garden Stage – inclusief Avengers Assemble!, een actievolle kenmerkende podiumshow met Marvel Super Heroes en Villains in de hoofdrol.



Bovenaan de grote trap ontdekken gasten een schilderachtige binnenplaats omringd door hoge bomen die zijn ontworpen om eruit te zien als knipsels uit sprookjesboeken met een paar bekende dierenvrienden.

De binnenplaats wordt gekenmerkt door een topiary van Sorcerer’s Apprentice Mickey Mouse met zijn toverstaf omhoog.



Geschikt voor royalty: Disney Cruise Line’s eerste kasteel op zee
Een prachtig sprookjeskasteel dat drie verdiepingen hoog is, staat aan het hoofd van Disney Imagination Garden.

Dit prachtige kunstwerk is geïnspireerd op kastelen, zowel echte als denkbeeldige, uit Disney-verhalen en themaparken over de hele wereld. Kijk goed om te zien dat er knipogen zijn naar het kasteel van Walt Disney Pictures, het kasteel van Doornroosje in Disneyland Paris en het kasteel van Rapunzel, evenals invloeden van schetsen van legendarische Disney-artiesten zoals Herbert Ryman, Frank Armitage en Eyvind Earle. Het kasteel van Disney Imagination Garden zal boven een decoratieve waterval staan, omringd door een golfmotief, ter ere van het eerste kasteel op zee van Disney Cruise Line.



Aan de familietafel: regionale gerechten in de spotlight
Disney Imagination Garden zal de thuisbasis zijn van twee fastfoodrestaurants die zijn geïnspireerd op de geanimeerde werelden van Walt Disney Animation Studios’ “The Jungle Book” en “Moana”. Met opties voor zitplaatsen binnen en buiten op beide locaties, hebben gasten die ervoor kiezen om op een van de patio’s te dineren ook uitzicht op het Garden Stage om te genieten van het entertainment van die dag.



Mowgli’s Eatery – Dit informele restaurant serveert Indiase gerechten, waaronder vegetarische en regionale gerechten met een speciale Disney-tintje, en is geïnspireerd op Mowgli’s epische reis in “The Jungle Book”.
Gramma Tala’s Kitchen – Dit uitnodigende fastfoodrestaurant is geïnspireerd op het levendige landschap en de eilandsfeer van “Moana” met een fantasierijk menu dat de diverse smaken uit de Stille Oceaan en Azië laat zien.

Er komen binnenkort nog meer details over dit ongelooflijke nieuwe schip terwijl de Disney Adventure zich klaarmaakt om in 2025 te varen!






Boek vandaag nog je Disney Cruise voor Europa of de Verenigde Staten !

Vraag een gratis prijsofferte bij NL-talige specialisten. Klik hier >






Translate website