Disney verwijderd virtueel wachten bij TRON attractie in Magic Kingdom







Vanaf 9 september 2024 kan je gewoon in de wachtrij aanschuiven als je in het Magic Kingdom een ritje wilt maken op de populaire TRON achtbaan in Tomorrowland.

Sinds de opening van de attractie kon je enkel in de attractie binnen als je reeds een plaatsje in de virtuele wachtrij had gereserveerd. Om een reservatie te maken kon dat om 07u00 ’s morgens en kreeg je nog een twee kans om 13u00.

Veel gasten klaagden dat je tijdens je vakantie telkens zeer vroeg moest opstaan om tegen 07u00 klaar te zitten om zo snel mogelijk een plaatsje in de virtuele wachtrij te bemachtigen, want die waren vaak snel volzet. Maar daar komt nu dus een eind aan.

Vanaf 9 september kan je nu dus gewoon in het Magic Kingdom naar TRON lopen en in een klassieke wachtrij wachten. Ook al kan er hier nu wel een lange wachtrij ontstaan, ook bij de virtuele wachtrij stond je vaak nog even in de wachtrij voor je op de attractie kon plaatsnemen.

Het grootste nadeel voor veel mensen was dat je slechts 1 keer per dag op de attractie kon. Vooral omdat de attractie een heel ander belevenis is ’s avonds, veel gasten willen de attractie beleven tijdens de avond. Met een gewone wachtrij kan je zoveel als je wilt op de attractie.






Translate website