Disney’s Hollywood Studios krijgt nieuwe show met de Disney Villains







Diep in de schaduwen van Sunset Boulevard in Disney’s Hollywood Studios staat iets heerlijk gemeens op het punt het podium te betreden. Het is een gloednieuwe liveproductie met je favoriete Disney-Villains in de hoofdrol – die zal debuterend in de zomer van 2025!

De creatieve geesten bij Disney Live Entertainment zullen het Sunset Showcase theater transformeren in het mysterieuze, reflecterende rijk van de Magic Mirror. De show zal optredens bevatten van tientallen van de meest beruchte slechteriken, met Cruella de Vil, Captain Hook en Maleficent die elk door het glas breken om het podium te betreden in liveproductienummers.

Voordat deze schurken in de spotlights zullen staan, ​​moeten gasten nog even snel een rondje over het circuit van Lightning McQueen’s Racing Academy maken voor het definitief sluit op 7 oktober 2024.


Disney's Hollywood Studios
©Disney



De Disney Villains zijn nooit bang om onverwachts binnen te vallen. De verschijning van de Disney Villains in deze nieuwe show komt bovenop het toekomstige Villains-themaland dat is aangekondigd voor Magic Kingdom tijdens D23: The Ultimate Disney Fan Event.


Walt Disney World focust zich op nieuw entertainment:

Volgend jaar wordt het een uitdagend jaar voor Walt Disney World, aangezien in Orlando een gloednieuw pretpark van de concurrent Universal zal openen. Dit park, ‘Epic Universe’, zal themagebieden hebben van ‘Nintendo’, ‘Harry Potter’, ‘How to Train Your Dragon’ en ‘Dark Universe’ (Universal Monsters).

Voor 2025 staan er in Walt Disney World geen grote nieuwe attracties op de planning. Daarom zet Disney in op nieuw entertainment als antwoord op ‘Epic Universe’. Dit omvat een nieuwe Disney Villains-show, een gloednieuwe parade in het Magic Kingdom Park en een vernieuwde versie van ‘Voyage of the Little Mermaid’, die later dit jaar in Disney’s Hollywood Studios zal debuteren.








Translate website